Na jednom místě
948 pivovarů
17.988 piv
10.655 pivních zpráv
Sledujte s námi
boom pivovarů
STAHUJTE
mobilní aplikaci
České pivovary
-
Egonandroid
Podle ohlasů a hodnocení kolegů v této aplikaci, jsem se na návštěvu tohoto pivovaru hodně těšil. Sednul jsem si blízko výčepu, to mám vždy rád, pokud mohu sledovat jak se za pultem pracuje. Hned jsem si objednal a teprve potom měl možnost sledovat. A nejraději bych okamžitě odešel. Chlapi, jak můžete čepovat pivo do půllitru nebo do třetinky ták, že to necháte přetéct, potom to opakujete znovu a na potřetí to je nalité? Ten krigl byl celý mokrý od piva! To nemůžete myslet ani trochu vážně! Způsobem čepování to pivo bylo rozbité jak hrom! Tak takhle tedy ne! To se nedá pít! Málem mi vypadly oči z důlků. A to jsem měl v úmyslu dát si všechno co máte. Po jednom pivu jsem zaplatil a utekl. To pivo mohlo být opravdu dobré, ale nebylo. Uvědomte si, že rozhodují detaily. Nejsem žádný expert, jen mám rád pivo a to co s tím souvisí. A kultura čepování je základ. Nikdy nepíšu špatné hodnocení na pivo, co mi nechutná, protože určitě chutná někomu jinému. Nikdy nemám úmysl někoho hanit nebo pomlouvat. Ale nemůžu přece čepovat třetinku a další třetinku vycébrat ven! Tak to čepujte na třetinkový šnyt do půllitru a půllitr do tupláků. Bude krásná pěna, krásné pivo, které bude načepované na jeden, dva zátahy a bude chutnat! Ale takhle fakt ne. Omlouvám se ale jeden krigl. Hodně jsem se k vám těšil a obrovské zklamání.
Zasláno:před 7 měsíciHodnocení:1 -
Adam Williamandroid
Restauraci pivovaru Solnice najdete v nádherné historické budově v centru Českých Budějovic, bývalé solnici ze 16.století, jejíž obrys je originálně použitý i na pivních táccích pivovaru. Pivo Solnice ze stejnojmenného pivovaru v Hroznové ulici, je do restaurace dopravováno unikátním podzemním pivovodem pod Piaristickým náměstím. Na kvalitu piva dohlíží mistr svého oboru, pan Ivan Dufek, člen Síně slávy českého pivovarství a sladařství. Uvnitř hezké moderní prostředí, ochotný personál a pět kousků na čepu. Ty jsem díky ochutnávkové sadě zkusil všechny, byly v perfektní kondici, chutné a moc dobře pitelné, tady se na surovinách nešetřilo. Umění sládka se promítlo zejména v naprosto skvělé desítce, ale i pšenici a světlých ležácích 11, 12 nebo polotmavé 11. Mají zde i výbornou kuchyni a vlastní pekařství.
Zasláno:před 9 měsíciHodnocení:5
Svátek dnes zapíjí Marek
Nejnovější zprávy a informace
- 20.04.2024
Létající pivovary nabízejí ojedinělé chutě i styly, pivaři je vítají - 22.04.2024
Pilsner Urquell: Pivo, které vzniklo náhodou, inspirovalo celý svět - 22.04.2024
Krušovickým pivům se dařilo na Zlaté pivní pečeti v Litoměřicích - 23.04.2024
Když plzeňský ležák otevírá dveře do světa aneb Mladí lidé v Prazdroji - 23.04.2024
Jak se doopravdy Češi stravují? Ke snídani si dá každý stý Čech pivo!
Naposled aktualizované pivovary
Naposled aktualizovaná piva
Nejnavštěvovanější pivovary
Nejnavštěvovanější pivotéky
Krása piva
Novinky
Seznamy
Galerie
Diskuse
Historie piva
Dělění piva
Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah příspěvků a podkladů uvedených přispěvateli. Pokud jste přesvědčeni, že cokoli na stránkách porušuje autorská práva, která vlastníte nebo spravujete, provozovatel po ohlášení dané skutečnosti příslušné dokumenty z webových stránek neprodleně odstraní. V souladu se zákonem o ochraně osobních údajů mají uživatelé právo žádat změnu nebo smazání osobních údajů, které jsou užívány neoprávněně.
Používání webových stránek a ostatních produktů projektu „České pivo - České zlato“ je podmíněno přijetím souhlasu s využíváním souborů cookies a potvrzením plnoletosti. V případě nesouhlasu s podmínkami stránky opusťte.