Historie a současnost Kyjovského pivovaru

Kyjovský pivovar navazuje na mnohaletou tradici vaření piva v Kyjově, jehož počátky se datují do první čtvrtiny šestnáctého pivovarstoletí a které se v různých podobách zachovalo až do šedesátých let století minulého.

Pivo vaříme dle ověřených technologických postupů z nejlepších surovin, které čeští a moravští zemědělci, sladovníci a chmelaři nabízí. Piva u nás vyrobená, jsou spodně kvašená plzeňského typu a tmavá piva bavorského typu.

Všechna naše piva jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná. Mají tedy přirozený jemný zákal, který tvoří zdraví velmi prospěšné kvasinky.
Zdroj:Stránky Kjovského pivovaru, 2016


Více na stránkách pivovaru

Prohlídky Kyjovského pivovaru

Kdy:dle domluvyObec:KyjovZdroj:Kyjovský pivovar

Zajímá Vás jak vaříme pivo? Jaké suroviny používáme?
Čeká Vás přibližně 45 minutová prohlídka našeho výrobního provozu s podrobným výkladem výroby včetně ochutnávky hotových piv přímo z tanků.
Prohlídky děláme i pro skupiny studentů v rámci vzdělávacích programů potravinářských oborů. Tyto prohlídky jsou bez degustace.

Jak na to?
Stačí domluvit termín prohlídky na tel.:518 614 313.
Cena prohlídky s degustací 65 Kč/ osoba, bez degustace 40 Kč/osoba.

Aktualizováno: před 8 měsíci