Historie a současnost pivovaru Karlín

Vytvořit místo pro setkávání, prostor, kde se budete cítit dobře, ať už jste vyrazili na pracovní schůzku nebo s kamarády na jedno. Nabídnout vám restauraci, kde budete moct rozmazlovat všechny svoje smysly, ať už s pivovarněkterým z našich vynikajících steaků nebo s pivem z našeho domácího pivovaru, podnik, kde prožijete nezapomenutelné oslavy nebo firemní akce. To je naše mise. Jsme Pivo Karlín.

Čím jsme jedineční? Zaměřujeme se na steaky, ale ne tak ledajaké. Naší specialitou je vepřové maso. V tom se naše restaurace liší. Vepřové má u nás ohromnou tradici, a my chceme ukázat, že steak z pašíka může být stejně dobrý jako ten hovězí. Odebíráme prvotřídní vepřové maso odrůdy Mangalica z českého statku z Vysočiny a také maso odrůdy Iberico dovážené přímo z farmy ve Španělsku. U nás se také můžete o vepřovém masu dozvědět něco více: naše pokrmy připravujeme jako průřez nejrůznějšími druhy vepřového, před samotnou přípravou jídla vám rádi předvedeme malou ukázku steaků, seznámíme pivovarvás s jejich jednotlivými druhy a rozdíly mezi nimi.

Pivo z našeho vlastního minipivovaru
To vše je samozřejmě potřeba zapít dobrým pivem. Vaříme si ho sami, v pivovaru, který se nachází přímo v naší budově. Můžete si být tedy jistí, že se k vám dostanou ty nejčerstvější speciály. Máme pro vás nachystaný Karlín 12, Karlín Black a naše originální pivo IPA, APA nebo pšenici.

Najdete nás v nové kancelářské budově s působivou zelenou fasádou BUTTERFLY KARLÍN. Toto místo je jako stvořené pro setkávání: spojuje výhody rozvíjející se obchodní oblasti a živé rezidenční čtvrti Prahy 8.
Zdroj:Stránky Pivovaru Karlín, 2018


Více na stránkách pivovaru