Historie a současnost pivovaru U císařské cesty

V roce 2012 jsme navázali na starou a osvědčenou tradici výroby piva v Čechách a založili jsme minipivovar na výrobu hlavně nefiltrovaných a nepasterizovaných piv. Jsme přesvědčeni, že jedině pivovartímto způsobem si pivo zachová zdraví prospěšné látky.
V našem minipivovaru klademe velký důraz na kvalitu. Tradiční nezaměnitelnou plnou chuť a říz dodávají našemu pivu ty nejkvalitnější, výhradně české bio suroviny. Při celém procesu výroby piva se spoléháme na ty nejmodernější technologie a na umění našeho zkušeného sládka.
Pivo je vyráběno s poctivostí, láskou a dle tradiční staré receptury, která nám byla předávána z generace na generaci. Nabídka piv je rozmanitá.
V minipivovaru se nebojíme experimentovat s příchutěmi i stupňovitostí. Vždy se snažíme naši nabídku přizpůsobit požadavkům našich zákazníků.
Zdroj:Stránky pivovaru U císařské cesty, 2018


Na konci roku 2020 minipivovar i restaurace mimo provoz.