Vše o pivovaru Z-Stage

diskuse o činnosti, sortimenu, historii i současnosti pivovaru

  • Egon
    Egonandroid

    nevím, kde kolega pivo z tohoto pivovaru pil, ale když jsem před chvílí do pivovaru volal, že si přijedu pro pivo v lahvích, bylo mi panem majitelem řečeno, že pivovar ukončil již dříve svou činnost a rozprodávájí vybavení...

    Zasláno:před měsícemHodnocení:1
  • Haňousek
    Haňousekandroid

    Dobrá piva
    příjemná obsluha
    pěkný malý pivovárek s hospůdkou

    Zasláno:před měsícemHodnocení:5
  • Adam William
    Adam Williamandroid

    Pivovar Z-Stage vaři své pivo ve Velké Bystřici u Olomouce, v areálu pivovaru je možné si po předchozí telefonické domluvě odnést pivo s sebou. Dělají schvrně i spodně kvašené piva. Na čepované si zajděte do olomouckého podniku BluesBar Garch, kde jsem narazil na světlý dvanáctistupňový ležák Papa Joe. V jeho chuti jsem cítil trochu kvasnice, měl sladové a jemné tělo, vyvážené chmelení za studena a zakalenou barvu. Za mě určitě zajímavé pivo, které si jen tak někde nedáte.

    Zasláno:před 10 měsíciHodnocení:4
  • karolko7
    karolko7android

    Výborná piva super hospůdka absolutní spokojenost

    Zasláno:před 3 letyHodnocení:5
  • neutral
    neutralandroid

    Bystřejší 11°🍺 celkem šmakovala...

    Zasláno:před 4 letyHodnocení:4
  • bakulator
    bakulatorandroid

    Ochutnal jsem na pivním festivale v Pragovce a pivo a burger festu v Karlíně, vše v roce 2018. Poté jsem měl ještě točené v jedné olomoucké pivnici v roce 2019. Celkově ochutnany 4 druhý piv. Z-Stage je pochází z Velké Bystřice a také že Smrzic na prostějovsku. Každopádně pivka nejsou tak cool jak jejich název :-)
    Všechny piva byly plné vad, ale vypít se dalo. Také je skoda, že nemají vlastní výčep, který by se na jantarové mezinárodní cyklotrase pěkně vybizel k návštěvě, tak jak tomu bývá u cyklotepen v zahraničí. Dávám 3 pivka s odřenyma ušima. Každý se musí učit.

    Zasláno:před 4 letyHodnocení:5
  • Alčák
    Alčákandroid

    Borka 13%: Krásně ovoněná, na konci příjemná hořkost.

    Zasláno:před 5 letyHodnocení:5
  • George
    Georgeandroid

    Opravdu skvělý pivovar : otevírací doba pátek 14:00_14:30. Být třeba pátý v řadě,tak asi na vás nezbude čas.Pivo ochutnano v Garchu,v Olomouci-ležak se dal pít.🍺

    Zasláno:před 6 letyHodnocení:4
  • Pepanjel
    Pepanjelandroid

    Ochutnána dvanáctka "Studené nohy" v petce z lednice. S lehkým nádechem citrusu a vyšší hořkostí byla dobře pitelná. Je jen škoda, že zde není vlastní hospůdka. Teď koupě záleží na náhodě zda je přítomen majitel. Oficiální otvírací doba je v pátek odpoledne. Chtělo by alespoň doplnit na stránkách kam pivo zaváží.

    Zasláno:před 6 letyHodnocení:4
  • Marek
    Marekandroid

    Dal jsem pivovaru druhou šanci (první várka nepitelná - vylito). Nyní průměr až na 14 IPU, která mě zklamala. Pivovar potřebuje ještě přidat

    Zasláno:před 6 letyHodnocení:2
  • Kelt
    Keltandroid

    Tak jsem ho dnes navštívil a myslím, že jsem měl štěstí, že jsem chytil majitele, protože info o fungování se člověk na jejich stránkách nedozví. Pivo blond ale 11 a ipa 14 skvělé kvality. Takže jen informace a hospůdka chybí.

    Zasláno:před 6 letyHodnocení:4
  • David
    Davidandroid

    Bude to chtít jestě hodně práce, aby bylo pivo jako křen. Zatím nepitelné. 11° jakž takž, ale 12° opravdu hrozná, nepitelná.

    Zasláno:před 6 letyHodnocení:2
    • anonymní
      anonymníanonymníDavid

      Tak to je hodnocení hodné mistra. Zrovna tu 12ctku jsem ochutnal a musím říct, že má to, co tenhle pivní styl vyžaduje. Plnost těla je střední s jasnými znaky pražených sladů, hořkost vyšší, pomalu ustupující s lehkou vůní citrusů (grep, limetka). Za mě OK

      Zasláno:před 6 lety