Na jednom místě
948 pivovarů
17.963 piv
10.647 pivních zpráv
Sledujte s námi
boom pivovarů
STAHUJTE
mobilní aplikaci
České pivovary
-
Adam Williamandroid
Pivovar Poděbradský zdroj byl postaven na břehu řeky Labe a navštívil jsem ho v době poledního menu. Usadil jsem se k venkovnímu výčepu, více než 1/2 jídel už neměli, a to nejen z menu, ale ani z jídelního lístku. Klobása z udírny zněla k pivu jako fajn nápad, stejně už moc možností nezbývalo a byla moc dobrá, stejně jako chléb. Kromě zahrádky mají moc hezké prostory uvnitř, hodně použitý dřevěný masiv. Ale teď k pivu... Na čepu měli 5 druhů, tři ležáky, APA a IPA, zvolil jsem z nabídky světlý ležák 11, který byl na můj vkus dost výrazně chmelený a chuťově nevyvážený. Domů jsem si odvezl plechovku APA, taková prapodivná zatuchlá chuť, řekl bych i špatný chmel, nechutnalo mi to. Mladé slečny za barem byly roztěkané a zmatené, rozdílu mezi spodně a svrchně kvašenými pivy nerozumněli, což by asi v pivovaru měli, v pizerii bych to pochopil. Nemám moc dobré pocity z tohoto místa ani místní produkce.
Zasláno:před 9 měsíciHodnocení:2 -
Adam Williamandroid
Pivovar Poděbradský zdroj byl postaven na břehu řeky Labe a navštívil jsem ho v době poledního menu. Usadil jsem se k venkovnímu výčepu, více než 1/2 jídel už neměli, a to nejen z menu, ale ani z jídelního lístku. Klobása z udírny zněla k pivu jako fajn nápad, stejně už moc možností nezbývalo a byla moc dobrá, stejně jako chléb. Kromě zahrádky mají moc hezké prostory uvnitř, hodně použitý dřevěný masiv. Ale teď k pivu... Na čepu měli 5 druhů, tři ležáky, APA a IPA, zvolil jsem z nabídky světlý ležák 11, který byl na můj vkus dost výrazně chmelený a chuťově nevyvážený. Domů jsem si odvezl plechovku APA, taková prapodivná zatuchlá chuť, řekl bych i špatný chmel, nechutnalo mi to. Mladé slečny za barem byly roztěkané a zmatené, rozdílu mezi spodně a svrchně kvašenými pivy nerozumněli, což by asi v pivovaru měli, v pizerii bych to pochopil. Nemám moc dobré pocity z tohoto místa ani místní produkce. Údajně pivovar prostory pro restauraci jen pronajímá.
Zasláno:před 9 měsíciHodnocení:2 -
Adam Williamandroid
Pivovar Poděbradský zdroj byl postaven na břehu řeky Labe a navštívil jsem ho v době poledního menu. Usadil jsem se k venkovnímu výčepu, více než 1/2 jídel už neměli, a to nejen z menu, ale ani z jídelního lístku. Klobása z udírny zněla k pivu jako fajn nápad, stejně už moc možností nezbývalo a byla moc dobrá, stejně jako chléb. Kromě zahrádky mají moc hezké prostory uvnitř, hodně použitý dřevěný masiv. Ale teď k pivu... Na čepu měli 5 druhů, tři ležáky, APA a IPA, zvolil jsem z nabídky světlý ležák 11, který byl na můj vkus dost výrazně chmelený a chuťově nevyvážený. Domů jsem si odvezl plechovku APA, taková prapodivná zatuchlá chuť, řekl bych i špatný chmel, nechutnalo mi to. Mladé slečny za barem byly roztěkané a zmatené, rozdílu mezi spodně a svrchně kvašenými pivy nerozumněli, což by asi v pivovaru měli, v pizerii bych to pochopil. Nemám moc dobré pocity z tohoto místa ani místní produkce.
Zasláno:před 9 měsíciHodnocení:2 -
bakulatorandroid
Pivovar s restauraci na břehu Labe. kdybych hodnotil management restaurace, tak bych dal maximálně 1 bod. totální chaos a mirna na neschopnost. Naštěstí hodnotím pivo, takže je to lepší průměr. 11 vice vodova a trochu s pachuti, 12 ALE spíše průměr, méně výrazný. 14 tmavé spíše zklamalo, čekal jsem hutnejsi dobrotu bez alkoholu na popředí. 12 ležák celkem pecka. Dobře pitelne a hezky horké pivko. 14 IPA asi není co vytknout, takhle to má chutnat. stalo to za to. Návštěvu zejména na pivko po cestě na EV4 labske doporučuji.
Zasláno:před 3 letyHodnocení:3 -
joochenandroid
Dnešní 12 zklamání. Pán u výdejového okénka točil velké na čtyři zátahy a ještě stylem přelévání čaje z výšky, kdy jsem dostal posléze sklenici 2/3 piva a 1/3 pěny. Na otázku zdali dojde, prý ano. Chuť bez řízu s pachutí. Pivo jsem nedopil a vrátil s tím, že nechutná. Pán odvětil, že mu pivo pění a nic s tím neudělá :D.
Zasláno:před 3 letyHodnocení:5 -
IvoPoLumandroid
Světlý ležák 11 i 12 je opravdu dobré pivo, mnohem horší je kuchyně v pivovarské hospůdce. Čekat na burgry hodinu a maso v nich umučené do mrtva, že se nedalo jíst. Pak 40 minut čekat na omeletu je opravdu děs. Nejvíc na jídelním lístku jen pár jídel z nichž si není možné ani vybrat. Před třemi lety velký výběr jídel a všechno chutnalo výborně. Plněné chilli papričky sýrem smažené v těstíčku jako předkrm a steaky byly vynikající. Teď tam nic z toho nebylo. Nechápu jak to mohlo tak upadnout. Aspoň, že to pivo je dobré.
Zasláno:před 4 letyHodnocení:4
Svátek dnes zapíjí Rostislav
Nejnovější zprávy a informace
- 19.04.2024
Nový Staropramen Extra Chmel potěší milovníky hořkých ležáků - 19.04.2024
Zakladatel pivovaru ve Velkých Popovicích se prvního piva nedožil - 19.04.2024
Pivovar Bernard vystoupal na špici obdivovaných českých firem - 19.04.2024
Pivo Bohém startuje iniciativu na záchranu hospod - 18.04.2024
Z výčepů do garáží a zahrad. Drahé pivo mění českou pivní kulturu
Naposled aktualizované pivovary
Naposled aktualizovaná piva
Nejnavštěvovanější pivovary
Nejnavštěvovanější pivotéky
Krása piva
Novinky
Seznamy
Galerie
Diskuse
Historie piva
Dělění piva
Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah příspěvků a podkladů uvedených přispěvateli. Pokud jste přesvědčeni, že cokoli na stránkách porušuje autorská práva, která vlastníte nebo spravujete, provozovatel po ohlášení dané skutečnosti příslušné dokumenty z webových stránek neprodleně odstraní. V souladu se zákonem o ochraně osobních údajů mají uživatelé právo žádat změnu nebo smazání osobních údajů, které jsou užívány neoprávněně.
Používání webových stránek a ostatních produktů projektu „České pivo - České zlato“ je podmíněno přijetím souhlasu s využíváním souborů cookies a potvrzením plnoletosti. V případě nesouhlasu s podmínkami stránky opusťte.